• senex

Tala Fou

E tusa ai ma le lipoti "2031 Intelligent Sensor Market Outlook" na tuʻuina mai e le maketi suʻesuʻe faʻalapotopotoga TMR, faʻavae i luga o le faʻateleina o le faʻaogaina o masini IoT, o le tele o le maketi atamai atamai i le 2031 o le a sili atu i le $ 208 piliona.

1

Sensor o se masini e iloa ai e mafai ona lagona le fuaina o faamatalaga, ma e mafai ona suia le faamatalaga e te lagona e te lagonaina e avea o se faamatalaga e maua mai se faailo eletise po o isi faiga aloaia e fetaui ma le tuuina atu o faamatalaga, faagasologa, teuina, ma le faaalia o faamatalaga. ., Fa'amaumauga ma fa'atonu mana'oga.

I le avea ai o se auala taua ma le punavai autu o faamatalaga malamalama, sensors atamai, o se auala taua o fegalegaleaiga i le va o faiga faamatalaga ma le siosiomaga i fafo, fuafua le autu autu ma faavae pailate o le tulaga o le malosi atinae o le alamanuia tekinolosi faamatalaga i le lumanai.

I le faʻagasologa o gaosiga faʻaonaponei faʻaonaponei, aemaise lava le gaosiga otometi, e tatau ona faʻaogaina masini eseese e mataʻituina ma pulea ai taʻiala eseese i le gaosiga o gaosiga, ina ia faʻaogaina meafaigaluega i tulaga masani pe sili ona lelei, ma maua ai e le oloa le lelei sili atu.O le mea lea, e aunoa ma le tele o masini sili ona lelei, o le gaosiga faʻaonaponei ua leiloa lona faavae.

E tele ituaiga masini, e tusa ma le 30,000.O ituaiga masani o masini e aofia ai: masini vevela, masini susū, masini faʻamalosi, masini faʻafefe, faʻafefe faʻafefe, masini faʻafefe vai, faʻamalosi malosi, faʻavavevave, masini faʻamalosi, ma isi.

Se fa'asologa o alamanuia fa'atupuina e pei o tausiga fa'afoma'i atamai.I le avea ai o se masini suʻesuʻe atamai, o masini e tutusa ma le atinaʻeina o le Initaneti o Mea.

Ae ui i lea, o le atinaʻeina o masini atamai faʻapitonuʻu a loʻu atunuu e popole.O le lipoti o suʻesuʻega a le Tounn Institute ia Iuni o lenei tausaga o loʻo taʻua ai mai le vaʻaiga o le fausaga o le gaosiga o masini atamai i le lalolagi atoa, o le gaosiga a Saina e naʻo le 10%, ma o loʻo totoe o loʻo faʻatumauina i Amerika, Siamani ma Iapani.O le maualuga o le tuputupu ae o le lalolagi e maualuga atu foi nai lo Saina.E mafua ona o suʻesuʻega faʻatatau o masini atamai a Saina na amata tuai.E manaʻomia le faʻaleleia o tekonolosi R & D.E sili atu i le 90% o le vaeluagalemu-i-maualuga-maualuga atamai masini e faʻalagolago i oloa mai fafo.


Taimi meli: Ian-05-2023