• senex

Tala Fou

E tusa ai ma le lipoti a le "2031 Intelligent Sensor Market Outlook" na tuʻuina mai e le maketi suʻesuʻe faʻalapotopotoga TMR, faʻavae i luga o le faʻatupulaia o le faʻaogaina o masini IoT, o le tele o le maketi atamai atamai i le 2031 o le a sili atu i le $ 208 piliona.

Sensors1

I le avea ai o se auala taua ma le punavai autu o faamatalaga malamalama, sensors atamai, o se auala taua o fegalegaleaiga i le va o faiga faamatalaga ma le siosiomaga i fafo, fuafua le autu autu ma faavae pailate o le tulaga o le malosi atinae o le alamanuia tekinolosi faamatalaga i le lumanai.

I le aotelega, o le atamai atamai o loʻo maua ai se malosi faʻaleleia o le atinaʻe.I le avea ai ma maatulimanu o le atinaʻeina o le Initaneti o Mea, o masini atamai e masani ona faʻaaogaina i masini faʻaogaina, taʻavale tutoʻatasi ma telefoni feaveaʻi.E manatu i ai o se matafaioi taua i le tele o matata.

O le masini atamai o loʻo i luma o oloa gaosi oloa uma, ma e maua ai le pepa faʻaili muamua e iloa ai le lalolagi faaletino.I le faʻagasologa o gaosiga faʻaonaponei faʻaonaponei, aemaise lava le gaosiga otometi, e tatau ona faʻaogaina masini eseese e mataʻituina ma pulea ai taʻiala eseese i le gaosiga o gaosiga, ina ia faʻaogaina meafaigaluega i tulaga masani pe sili ona lelei, ma o le oloa e mafai ona oʻo atu i le tulaga sili ona lelei.O le mea lea, e aunoa ma le tele o masini sili ona lelei, o le gaosiga faʻaonaponei ua leiloa lona faavae.

E tele ituaiga masini, e tusa ma le 30,000.Ina ia malamalama atoatoa i le masini, e tatau ona sopoia vaega uma o gaosiga, ma o le faigata e pei o le faailoaina o fetu.O ituaiga masani o masini e aofia ai: masini vevela, masini susū, masini faʻamalosi, masini faʻafefe, faʻafefe faʻafefe, masini faʻafefe vai, faʻamalosi malosi, faʻavavevave, masini faʻamalosi, ma isi.

I le avea ai ma se amataga atamai, o le sensor o le maatulimanu lea o le fausiaina o se pisinisi atamai ma fale faʻaagafesootai atamai.E tusa ai ma se lipoti na tuʻuina atu e le Prospective Industry Research Institute, o loʻu atunuʻu na amataina se vaitau o le televave o le atinaʻeina o tekinolosi faʻapitoa ma alamanuia mai le 2012 i le 2020. O le tele o le maketi a Saina ua sili atu i le 200 piliona yuan i le 2019;o loʻo faʻamoemoeina i le 2021, o le fua o le maketi a Saina o le a oʻo atu i le lata i le 300 piliona yuan.


Taimi meli: Feb-09-2023