• senex

Tala Fou

I le aso 14 o Setema, na taʻitaʻia ai e Mr. Wu - le pule sili o BD Sensors i Saina, le au faʻapitoa e asiasi i Senex, ma faʻatautaia fefaʻatauaiga loloto ma Mr. Zou - pule sili o Senex.Na fa'amaonia e Mr. Wu vaega uma o le malosi o le gaosiga a Senex, tulaga lelei o oloa, ma fa'ailoga fa'ailoga.I le taimi o felafolafoaiga i le va o itu e lua, na ausia ai le faamoemoe o le galulue faatasi.

tala fou

BD Sensors na faʻatūina e le tagata poto suʻesuʻe faʻamalosi Siamani (Mr. Malecek & Mr. Simonik) i le 1994, ma atiina ae i se lalolagi ma se tulaga i le tulaga o le fuaina o le mamafa i le lalolagi i ni nai tausaga. Faatasi ai ma tupulaga e tolu o loʻo galulue i le kamupani, fa'apea fo'i ma le pulea e le e ona, o le mea tonu lea e va'aia o se fa'amaoniga mo le mautu.E ui lava o loʻo faʻagaoioia le kamupani i le lalolagi atoa, e tu i lona tulaga i Upper Franconia i North Eastern Bavaria ma taulaʻi i le manatu o le "Made in Germany". fuafuaga.

BD Sensors ua leva ona gaosia oloa eletise maualuga. O ana oloa e auina atu i fafo i atunuu eseese i le fale ma fafo, ma o oloa ua talia lelei e tagata faatau.E maua ai le tele tele o tulaga fa'apitoa ma oloa fa'apitoa mo le maketi.O ana suʻesuʻega & atinaʻe e faʻavae i luga o le faʻaogaina o loʻo ofoina mai e ala i le tuʻufaʻatasia o mea faʻapipiʻi eseese ma tekinolosi faʻapitoa faʻapitoa. O le taimi nei, ua avea ma kamupani taʻutaʻua i le tulaga o tekonolosi faʻaeletoroni e fuaina le mamafa o le lalolagi.

E ala i lenei fa'apotopotoga malosi, Senex ma BD Sensors e mafai ona fa'atutusa le tasi ma le isi ma fa'atasi fa'atasi se maketi i fafo fa'atasi.

 


Taimi meli: Oke-17-2022